Advertisement

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ : Rafael Nadal Makes Quick Progress In Paris Atp Tour Tennis / Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας.

Ναδαλ Ρολαν Γκαροσ : Rafael Nadal Makes Quick Progress In Paris Atp Tour Tennis / Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας.. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς.

Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός.

Roland Garros Nadal I Accomplished Something That Was Very Difficult To Imagine Archysport
Roland Garros Nadal I Accomplished Something That Was Very Difficult To Imagine Archysport from www.welovetennis.fr
O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι.

Ο ναδάλ πέρασε στον τελικό κερδίζοντας τον φέντερερ.

Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του εξαιρετικού ημιτελικού ανάμεσα στον ντιέγκο σβάρτσμαν και τον ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ο ράφα ναδάλ ποζάρει με το τρόπαιο του ρολάν γκαρός για 13η φορά στην καριέρα του. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός.

Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ είναι ο ένας και μοναδικός σωματοφύλακας στο παρίσι. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα».

Incredible Dream Nadal Faces Thiem For 12th Roland Garros Title Thai Pbs World The Latest Thai News In English News Headlines World News And News Broadcasts In Both Thai And
Incredible Dream Nadal Faces Thiem For 12th Roland Garros Title Thai Pbs World The Latest Thai News In English News Headlines World News And News Broadcasts In Both Thai And from thaipbs-world.s3.ap-southeast-1.amazonaws.com
Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία rss. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα.

Την τελευταία ημέρα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσει τελικά την πορεία της στο ρολάν γκαρός, η μαρία σάκκαρη, αφού το νέο πρόγραμμα που.

Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. «βασιλιάς» ο ναδάλ, κέρδισε τζόκοβιτς στον τελικό. Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Ο στέφανος τσιτσιπάς στο παρίσι με τριαντάφυλλο στο χέρι. Η μία μπόμπα μετά την άλλη σκάνε στο φετινό ρολάν γκαρός. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Ραντεβού με την ιστορία έχει σήμερα στο ρολάν γκαρός ο στέφανος τσιτσιπάς. Ο άσος που σφράγισε την κατάκτηση του roland garros. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. O στέφανος τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση στον τρίτο γύρο του ρολάν γκαρός, επικρατώντας σε μια εντυπωσιακή μάχη του ισπανού πέδρο… Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό στο ρολάν γκαρός ο «βασιλιάς» του χώματος, ράφαελ ναδάλ. 12ος τίτλος για τον ναδάλ.

O ισπανός ναδάλ κατέκτησε τον τίτλο χωρίς να χάσει ούτε. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Τεράστια εμφάνιση από τον σπουδαίο τενίστα ράφαελ ναδάλ. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid).

Rafael Nadal Faces Very Tough Potential Route To French Open Final
Rafael Nadal Faces Very Tough Potential Route To French Open Final from tennishead.net
Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). 12ος τίτλος για τον ναδάλ. Ανικητοσ 11 οκτ 2020 | 19:08. Δύο ημέρες και να έχασε το πρώτο σετ, ωστόσο η πρόκριση στα. Καταιγιστικός ο ράφαελ ναδάλ, πέρασε στον τελικό του ρολάν γκαρός. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Ή απλά ο ράφαελ ναδάλ στο ρολάν γκαρός. Αποσπασμα απο τον τελικο γυναικων μεταξυ της ναβρατιλοβα και της κρις εβερτ που βρηκε νικητρια την τελευταια.στην περιγραφη για την ερτ ο δημητρης κωνστανταρας.

Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς.

Επική ανατροπή και πρόκριση για τσιτσιπά (vids). Σε συνέντευξή που παραχώρησε στο france 3, ο ράφα ναδάλ εξέφρασε την προτίμηση του να παίζει σε γεμάτα στάδια, ενώ είπε πως θα συμμετάσχει στο ρολαν γκαρός αν εξασφαλιστεί η ασφάλεια των. Λίγο μετά το indian wells ο ράφα ναδάλ δηλώνει πως «σκέφτομαι να σταματήσω και να ξεκουραστώ αυτή τη χρονιά. Ο αξεπέραστος στο χώμα ραφαέλ ναδάλ, ρέκορντμαν της διοργάνωσης με 11 νίκες, υπερασπίζεται για μία ακόμη φορά τον τίτλο του απέναντι στους ρότζερ. Μετά το ναδάλ, αποκλείστηκε και η ιβάνοβιτς. Οι 12 άθλοι του ράφα ναδάλ. Ο ναδάλ μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο τον μεγάλο τελικό και απέδειξε για μια ακόμα φορά γιατί θεωρείται ως ο «βασιλιάς στο χώμα». Ανίκητος στο ρολάν γκαρός ο ραφαέλ ναδάλ, πρόσθεσε ακόμη ένα «λιθαράκι» στο θρύλο του κατακτώντας το 12ο τίτλο του στο γαλλικό όπεν, στις ισάριθμες. Δείτε την απίστευτη αντίδραση των αθλητών στον αγώνα τένις του ρολάν γκαρός τη στιγμή που το γαλλικό μαχητικό σπάει το φράγμα του ήχου. Στοίχημα για το ρολάν γκαρός της γαλλίας στη bwin. Με το χαμόγελο στα χείλη και η 19χρονη φαν του ναδάλ, ίγκα σβιάτεκ, φωτογραφίζεται και φιλάει το. Το ρολάν γκαρός του 2015 μπήκε στην τελική του ευθεία και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φετινής διοργάνωσης είναι γεγονός καθώς ο νόβακ τζόκοβιτς θα συγκρουστεί με τον ράφα ναδάλ στα. Βασιλιάς στο παρίσι για 13η φορά ο ναδάλ (pics&vid).

Posting Komentar

0 Komentar